Baš Zdravo restoran zdrave i brze hrane

Baš Zdravo smo otvorili zbog Vas.Zbog ubrzanog načina života,zbog nedostatka vremena,zbog potrebe za zdravom hranom,zato što nam je stalo.
Kulinarski tim je sačinjen od velikih stručnjaka u oblasti gastronomije,savršeno izbalansirani obroci će Vam pomoći da se borite sa svakodnevnim stresovima koje donosi veliki grad,uzivajte u hrani i piću koje je za Vas pripremljeno sa dosta ljubavi.

Vlasnik restorana Bas Zdravo je čuveni kuvar Predrag Mirčetić koji je svoje iskustvo i veštine sticao u zamlji i inostranstvu radeći sa najvecim strucnjacima iz oblasti gastronomije,poznat je i po ucescu u raznim emisija i takmicenjima kuvara.Baš Zdravo je osnovan 2011 god. u ovom restoranu nema mesta za ljude koji nisu prijatelji tako da je stub i način poslovanja zasnovan na medjusobnom postovanju i maksimalnom požrtvovanošću svakog pojedinca a ljubaznost prema kupcima se nikada nije dovodila u pitanja.


         TELEFON ZA PORUDŽBINE

      064/1944-945 Stari Grad
           064/4189-565 Novi Beograd
   
         Minimum za Baš Vašu porudzbinu je 600 din

        Radno vreme:

           od ponedeljka do petka: 09.00h-17.00h

Obratite se Baš Zdravo podrsci,za Vas smo uvek tu.

Za sve vaše pohvale ili primedbe na naš rad možete pisati ovde,obratite nam se i rešićemo sve vrlo lako,brzo i profesionalno. Unapred zahvalan Vaš Baš Zdravo.
Powered by WebExpress